★★★★★ 4.8/5 | Bekijk reviews | Onderdeel van Bokkers Klusbedrijf

E-mail

info@123kledingkast.nl

Bel ons

06-12803581

Showroom

De Driest 10 in Nijkerk

Klantervaringen

Lees hoe anderen onze service ervaren.

{

Na de eerste kast door Peter wisten we meteen waar we voor een volgendekast heen moesten. Dit keer een gangkast die perfect past en prachtig inde ruimte staat. Peter heeft dit goed voorbereid, doorgesproken enuitgetekend. Daarna zorgvuldig geïnstalleerd en afgewerkt. Kwaliteit istop, we zijn zeer tevreden!!

5
Walter
{

We zijn blij, enthousiast en tevreden met het eindresultaat! Peter heeft op een vakkundige wijze een prachtige kast op maat gemaakt in een nis van onze slaapkamer. We hebben een plezierige samenwerking ervaren. Peter houdt zich aan afspraken, werkt door en ruimt na afloop alles keurig op. Hij houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever. Bovendien een prima prijs-kwaliteitverhouding! Bij een volgende klus vragen we hem weer!

5
Henk Bokkers
{

Voor de slaapkamer van onze pasgeboren zoon heeft Peter prachtige inbouwkasten gemaakt. Bij de voorbespreking kwam hij pro-actief met praktische voorstellen die hij vakkundig verwerkt heeft in de kasten. De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit en we zijn heel erg blij met het resultaat!

5
Familie Prummel
{

Waar ik zelf al twintig jaar aan liep te denken, een mooi schuifwandkast in het schuine gedeelte onder het dakkapel, werd door bokkersklusbedrijf in no-time gerealiseerd. Peter werkt graag door, levert vakwerk en houdt
zich aan afspraken. Zeker een aanrader om mee in zee tegaan!

5
R.A.B. Hoogkamer
{

Al 2x gebruik gemaakt van dit bedrijf. Netjes en goed werk. Een bedrijf dat ook meedenkt met de klant 🙂 zeer aan te bevelen.

5
Annita
{

Peter heeft de tijd genomen om dit goed voor te bespreken en op onze specifieke wensen in te gaan. Hij is betrouwbaar en gaat snel en vakkundig te werk. Komt zelf ook met voorstellen. Het resultaat is erg mooi geworden.

4.5
Masja Overing

Kies voor je eigen kledingkast op maat

Heb je plannen voor een kast op een lastige plek of wil je gewoon die prachtige zelfgemaakte kast waar je al jaren van droomt?

Stel een kast samen met onze kast-configurator voor een prijsopgaaf of bel voor meer informatie 06-12803581.

Indien gewenst komen wij langs bij je thuis om de beste oplossing voor jouw kledingkast op locatie te bespreken.

Contactformulier