★★★★★ 4.8/5 | Bekijk reviews | Onderdeel van Bokkers Klusbedrijf

E-mail

info@123kledingkast.nl

Bel ons

06-12803581

Showroom

De Driest 10 in Nijkerk

Kledingkast laten maken

Er zijn verschillende soorten kledingkasten. Het verschil zit hem qua naam in het type deur (of geen deur) zoals scharnierdeurkast, schuifdeurkast, open kast en inloopkasten. Betreft vorm kunnen we alles maken, onder een shuin dak of eventueel zelfs rond of gebogen.

De beste oplossing voor jou kast samen bedenken?
Dan kijken we graag even mee naar de mogelijkheden op de plek waar je de kledingkast wilt laten plaatsen.

Kledingkast met scharnierdeuren

De meeste kledingkasten zijn nog steeds met scharnierdeuren. Deze techniek heeft zichzelf al lang bewezen. Met onze hoge kwaliteit scharnieren en deuren kunt u lang genieten van uw kledingkast.

Kledingkast met schuifdeuren

Kast met geruisloze schuifdeuren

Het grote voordeel van een schuifdeurkast is dat deze geen ruimte inneemt voor het openen van de deuren.

Nagenoeg geruisloze geleiders zorgen ervoor dat de deuren soepel en met weinig kracht kunnen bewegen.

Kast onder een schuin dak

Het grote probleem voor de standaard kledingkast in de winkel… een schuindak! Maar geen nood want daarvoor is 123Kledingkast.

Wij zien dit als een uitdaging. Met onze jarenlange ervaring maken wij van elke kast onder een schuin dak een prachtige opbergruimte voor je kleding.

KLedingkast onder schuin dak
Inloopkast met verkichting

Luxe inloopkast

Een chique inloopkast is waar veel mensen van dromen, maar niet iedereen heeft de ruimte.

Heb je wel de ruimte of wil je ruimte laten maken en jouw eigen inloopkast laten bouwen? Neem dan contact op. Wanneer het bouwtechnisch kan maken wij het mogelijk.

Neem contact op voor een inloopkast op maat

Wil je ook zo’n prachtige  kledingkast op maat?

Klantervaringen

{

Na de eerste kast door Peter wisten we meteen waar we voor een volgendekast heen moesten. Dit keer een gangkast die perfect past en prachtig inde ruimte staat. Peter heeft dit goed voorbereid, doorgesproken enuitgetekend. Daarna zorgvuldig geïnstalleerd en afgewerkt. Kwaliteit istop, we zijn zeer tevreden!!

5
Walter
{

We zijn blij, enthousiast en tevreden met het eindresultaat! Peter heeft op een vakkundige wijze een prachtige kast op maat gemaakt in een nis van onze slaapkamer. We hebben een plezierige samenwerking ervaren. Peter houdt zich aan afspraken, werkt door en ruimt na afloop alles keurig op. Hij houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever. Bovendien een prima prijs-kwaliteitverhouding! Bij een volgende klus vragen we hem weer!

5
Henk Bokkers